The Basic Principles Of diş beyazlatma kiti

Wiki Article



Sararmış ya da çeşitli renk değişikliğine uğramış dişlerin, eskisinden bile daha beyaz bir hale getirilmesine yardımcı olan, çeşitli kimyasal maddelerin kalem haline getirilmiş şekline Diş beyazlatma kalemi denmektedir. Bu kalem içerisinde yer alan kimyasallardan bir tanesi olan hidrojen peroksit, ağartworkıcı özelliği sayesinde dişlerin beyazlaşmasına gardenımcı oluyor.

Bu uygulama dişlerde oksidasyon crimsonüksiyon tepkimesiyle bir beyazlık etkisi elde etmeyi sağlıyor. Oksijenin açığa çıkmasını sağlayan özel jel materyaller kullanılıyor. Böylelikle dişlerde istenmeyen renklenmeye ve lekelenmelere yol açan maddelerin renksiz olan substanslar ile yer değiştirmesi sağlanıyor.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertımı, e-posta adresimi ve Web-site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Artan talep karşısında hekimler diş beyazlatma üzerinde daha fazla mesai harcamaya başladı. Diş beyazlatma işlemi, düşlerin yüzeyinde bulunan gözenekli mine yapısında oluşana renkli, organik ve inorganik maddelerin diş beyazlatma jelleri ile giderilmesi işlemidir.

Uzman hekimlerimiz tarafından yapılan beyazlatma işlemi herhangi bir dezavantaj ve yan etki sunmaz. Dişlerin yapısında herhangi bir etki etmediği için gönül rahatlığı ile uygulatılabilir.

Ev tipi beyazlatma yöntemini tercih edenler gece saatlerinde diş plaklarını takıyor. Bu sayede hem iş hayatlarının hem de sosyal yaşantılarının olumsuz etkilenmesinin önüne geçilebiliyor.

Diş Yapısı: Doğar doğmaz her diş bembeyaz olacak diye bir kural yoktur. Bazı dişler diş beyazlatma ücretleri yapıları gereği daha sarımtırak bir tonda olabilir. Kişi kahve ya da sigara gibi dişte renk değişimine neden olan ürünleri tüketmiyor olsa da dişleri kendi doğası gereği sarı olabilir.

Bu durum kullanıcı yorumlarını ifade ettiğinden genel olarak çoğu zaman bu jellerin kullanılması sonucunda dişlerde renk değişikliği görülebilir şeklinde ifade edilebilir. Diş beyazlatma jellerinden doğru ve etkili sonuç almak için doğru kullanım hakkında bilgi edinmek gerekir. Bu etkenler hakkında bilgi almak için ürün içerisindeki bilgilendirme kartlarını okuyabilir, kullanıcı yorum ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve Website adresimi bu tarayıcıya diş beyazlatma kalemi kaydet.

Ağartma (bleaching): Hızlı sonuç veren ve karbamid peroksit ve hidrojen peroksit kullanılarak yapılması

Dişlerinizdeki sarı lekeleri gidermek için 1 çay kaşığı karbonat ile yarım limon suyunu karıştırın. Üzerine 2 damla zeytinyağı ilave edin ve macun kıvamına gelene kadar karıştırmaya devam edin.

Son zamanlarda ismi çok fazla duyulan diş beyazlatma kalemi insanlar tarafından çAlright merak ediliyor. Diş beyazlatma kalemini kullanmak isteyenlerin akıllarında sadece şu soru var; diş beyazlatma kalemi nedir, ne işe yarar?

Ancak tezgah üstü ürünlerle elde edilen renk değişimi diş hekim kontrollü beyazlatma tedavileri ile elde edilen kadar etkili değildir. Ayrıca bu ürünlerle ilgili yapılan araştırmaların kısıtlı sayıda olması ve genellikle ticari firmaların desteğiyle yapıldığından, ağız dokuları sağlığı bakımından güvenirliği halen tartışma konusudur.

Diş beyazlatma konusu, insanların her zaman merak ettiği bir konudur. Beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak herkesin istediği bir şeydir.

Report this wiki page